FLOW yoga & welzijn

'Feed your Soul' dag retreat
met Lins

januari 22 (zaterdag)
om 10:00

Lengte van de les
480 minuten

Locatie
FLOW yogazaal

Voel je de (hoogdringende) nood om eens te ontsnappen? Je even helemaal terug te trekken uit de dagdagelijkse mallemolen? Het lawaai van het denken compleet stop te zetten? Kom mee gronden, stil staan bij jezelf en je onder dompelen in een hemelse oase van rust tijdens deze 'Feed your soul' dag retreat. Een heerlijk opladende en therapeutische dag onder begeleiding van Wendy Donckers en Ellen Van Neste. 

Voed je lichaam, geest én ziel met de unieke combi van eersteklas vegan food, yoga, meditatie, energy work, relaxatie en krachtige rituelen, in het betoverende Sterckshof kasteel. We 'resetten' ons systeem, keren terug naar de basis, en gaan voor dat gelukzalige ‘bliss’ gevoel, maar ook voor de confrontatie met onszelf. Het soulful vegan eten heeft een versterkend effect op je lichaam, de yogalessen geven je een zachter en soepeler gevoel, de inspirerende en helende meditaties maken je vrijer, en de natuur maakt je blijer.

Tijdens deze dag keren we naar binnen, maken we écht contact met onszelf en genieten we van innerlijke rust en een moment van herbronnen. We zetten de automatische piloot af en gaan voor connectie met onszelf. Verbinding met je eigen ik geeft je rust, antwoorden en creativiteit. Dat verdien je.

Reserveringen

This class reservation cannot be cancelled once booked!

Sorry - deze les heeft al plaats gevonden

loading...