FLOW yoga & welzijn

Circle of Change
met Lins
GEANNULEERD

Sorry - die les is geannuleerd

december 2 (donderdag)
bij 19:30

Lengte van de les
120 minuten

Locatie
Yogastudio

Zin om opnieuw je mooie 'zelf' te voelen en in puurheid te verbinden met jezelf en anderen? Weet je nog wat je wil in dit leven, wat van belang is en welke richting je écht uit wil? Lins begeleidt deze avond met een mooi thema, zonder afleiding, zonder oordeel en vooral met veel gevoel. Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten naar huis!

De avond start met een meditatie om stevig te gronden en bij je 'zelf', je gevoel en je intuïtie te komen. Er worden vragen voorgelegd, en vanuit je eigen bron zullen als vanzelf bedenkingen, antwoorden en richtlijnen volgen.

"Gooi een steentje in het water en de beweging van het water blijft verdergaan"

Net als met het steentje, wordt tijdens de meditatie een onderwerp in je onderbewustzijn geworpen. Vanuit de rust en stilte kan een gesprek ontstaan, en kunnen ervaringen en vragen gedeeld worden. Voldoende stof om op een fijne, open manier te filosoferen. Met coachende vragen wordt gezocht naar intuïtieve antwoorden die vanuit het hart/centrum komen in plaats van uit het hoofd. Met deze veilige en comfortabele vorm van groepsdynamiek kan iedereen tot inzichten komen. De Circle is geschikt voor iedereen. Ervaring, algemene kennis of welbespraaktheid is in deze Circles niet van belang. Er wordt met het gevoel gewerkt, waar iedereen toegang tot heeft, hoe moeilijk dat ook lijkt. Er zijn geen verwachtingen, iedereen zegt zo veel of zo weinig als zij zelf wil. Het thema is een insteek, het gesprek kan altijd evolueren naar een ander thema.

Prijs: 25 euroloading...