FLOW yoga & welzijn

Dynamic dance meditation
met Ann

september 24 (dinsdag)
om 19:30

Lengte van de les
210 minuten

Locatie
FLOW yogazaal

Yoga- en dansdocent Ann Willemsen neemt je tijdens de Dynamic dance meditation mee op een dansreis waar je alleen danst én samen danst. Waar je hard danst én zacht danst. Waar je vergeet dat we lichamen en geesten zijn die dansen, waar we de dans worden. Er is geen onderscheid meer tussen de danser en de dans. Daar waar de dualiteit ophoudt, ben je in meditatie.

Het is heel normaal om moeite te hebben met zittende of liggende oefeningen als je dat niet gewend bent. Een krachtig alternatief om toch aan mindfulness te doen, is actieve meditatie. Dansen is iets van alle tijden en culturen. Het doet je energie stromen, en is een weldaad voor het lichaam, de geest en de ziel.

We starten de avond met rustig en veilig te ‘landen’ in een cirkel en te verbinden in een mooie en integere ceremonie met hartopenende cacao, geleid door FLOW-bezieler Wendy.  
Deze avond is voor iedereen! Je hoeft geen ervaring met dans of meditatie te hebben, enkel zin om jezelf volledig over te geven aan deze reis.

Het programma:
19u30-19u45 Inloop
19u45-20u Warm welkom, kennismaking, inleiding
20u-20u45 Hartopenende cirkel met cacao
20u45-22u30 Dynamic dance meditation
22u30-23u00 Zachte afronding en reflectie

De Dynamic dance meditation is toegankelijk voor iedereen. Met gemakkelijk zittende kledij en een dekentje ben je gesteld. Wij voorzien thee, water en een knabbeltje.

Reserveringen

This class reservation cannot be cancelled once booked!

Dynamic dance meditation (Ticket)

Prijs per les

€ 44

Omvat BTW: € 2,49

Meld je aan om een plek in deze les te reserveren.

Aanmelden Account aanmaken
loading...