FLOW yoga & welzijn

'Indian summer' Ecstatic dance
met <3!

september 6 (vrijdag)
om 18:30

Lengte van de les
240 minuten

Locatie
FLOW yogazaal

Beeld je in: gronden, verbinden, mediteren, vieren met cacao, om dan helemaal vrij te dansen in het magische Sterckshof kasteel. Een moment om het nieuwe seizoen goed in te zetten en de volle zomer in schoonheid af te sluiten. Een moment om de druk van het dagelijkse leven van je af te schudden, om je plek in te nemen en om diep te verbinden met jezelf, met de natuurelementen en met anderen. Een prachtige, magische avond vol energie en good vibes!

Ecstatic Dance is een unieke ervaring, een bevrijdende bewegingsreis, binnen een sfeervolle, veilige en sacred omgeving. Keywords zijn respect, authenticiteit, vrijheid, zachtheid en loslaten. Dit event is een moment en plek waar je volledig ‘in het nu’ jezelf kunnen zijn. Een avond met rituelen, klanken en verbindingen die raken en transformeren. Om het leven puur en in volle glorie te vieren!

Muziek werkt helend. Het is een pure, universele taal, die iedereen op zijn manier begrijpt en interpreteert. Onze ‘huis-dj’ Sven weet in zijn set als geen ander een balans te creëren tussen tussen opbouw en rust, tussen het aardse en het hemelse, tussen oud en nieuw. Met zijn mix van hedendaagse nummers en betoverende ‘Medicine music’ neemt hij je mee op een mooie reis naar je innerlijke zelf, naar je gevoel, naar hogere sferen, naar een ruimer bewustzijn. Naar een gevoel van diepe, allesomvattende liefde voor onszelf, voor het leven en voor anderen.

En dat is net wat we willen bereiken: dat iedereen met een vervuld en geopend hart naar huis keert. Zo fris als een hoentje! 

We starten de avond met ademwerk en meditatie, een diep hartopenende cacao viering en gaan vervolgens voluit met dj Sven en dj Jens. De Ecstatic dance is toegankelijk en voor iedereen met een open mind en hart.

Programma
18u30-19u Warm welkom met chill vibes
19u-19u30 Grounding & breathing circle
19u30-20u Volle maan cacao viering
20u-21u30 Wild & free dansen met dj Sven
21u30-22u Wild & free dansen met dj Jens
22u-22u30 Cooling down circle

Trek gemakkelijk zittende kledij aan, waarin je vrij kan bewegen. Schoenen blijven aan de kant, we dansen liefst op blote voeten of op slippers. Wendy trakteert! In de FLOW bar vind je gratis heerlijke hapjes, fruit & dadels en frisse & warme dranken. Het gehele event is alcohol- en drugsvrij.

Prijs: 44 euro, inclusief cacao, hapjes en drankjes

Locatie: FLOW yoga & welzijn, Sterckshof kasteel
Cornelissenlaan 1, Deurne, Antwerpen

Reserveringen

This class reservation cannot be cancelled once booked!

Sorry - deze les heeft al plaats gevonden

loading...