FLOW yoga & welzijn

Yoga & Nidra
met Nagaïa

mei 19 (zondag)
om 12:00

Lengte van de les
60 minuten

Locatie
FLOW zolder

Een heerlijke combinatie van Yoga en Yoga Nidra, ook bekend als 'yogislaap'. Via een geleide meditatie  kom je in een staat van diepe ontspanning en bewustzijn, terwijl je je op de grens van waken en slapen bevindt. In deze staat is het lichaam volledig ontspannen en blijft de geest helder en alert.

Tijdens deze les starten we met een korte, zachte yogasessie om het lichaam voor te bereiden op deze diepgaande ontspanning. Na het vinden van een comfortabele lighouding op de rug leidt de stem van de teacher je doorheen de Yoga Nidra en ontspant stap voor stap je hele lichaam. Je verlaat de wakkere staat (met bèta-hersengolven) en via komt via de vertraagde alfa-hersengolfstaat terecht in de theta-hersengolfstaat, ook wel ‘de droomstaat’ of REM-staat genoemd. 

Nadien duik je mogelijk nog dieper in de delta-hersengolfstaat, waar je gedachten zwaar vertragen. Deze staat reset je lichaam, geeft je energie een boost en activeert het zelfhelend vermogen van je lichaam. Je organen regenereren en het lichaam verwerkt de cortisol (het stresshormoon) en verwijdert het uit je systeem.

Reserveringen

Meld je aan om een plek in deze les te reserveren.

Aanmelden Account aanmaken
loading...