FLOW yoga & welzijn

Training 'Time to heal'
met Nadia & Wendy

mei 18 (zaterdag)
om 14:00

Lengte van de les
210 minuten

Locatie
FLOW zolder

Yoga en somatisch helingswerk bij stress en trauma

Het is tijd... om je (weer) veilig te voelen in de wereld, bij anderen en vooral bij jezelf. Om je voeten stevig in de grond te zetten, om eindelijk volledig thuis te komen in je lijf. Om jezelf te omarmen, en zowel je mooie als je minder mooie delen te leren liefhebben. Om de toxische energie uit je lijf, je relaties en je leven te werken. Om weer voluit te leven.

Helen van trauma is een intens proces. Een proces dat we vaak, al dan niet onbewust, uit de weg gaan. Maar op een gegeven moment gaat je eigen systeem er om vragen. Je kan de signalen van je lichaam niet langer negeren. Gelukkig is het nooit te laat om aan het helingsproces te beginnen. En wat je wint aan zelfkennis, innerlijke kracht, wijsheid, vrijheid en liefde, is goud waard. Eindelijk worden wie je werkelijk bent.

Voor een duurzaam herstel is het nodig om alle facetten van het helingsproces te doorlopen. Eens je inzicht krijgt in dit proces, wordt het een stuk haalbaarder om er mee om te gaan. Trauma zet zich voor een groot stuk vast in het lichaam in de vorm van blokkades en (chronische) spanning. Met onze holistische kijk op traumaheling nemen we zowel het lichamelijke, emotionele, mentale als energetische aspect mee en zetten we op een veilige en zachte, maar krachtige manier je helingsproces in gang of brengen we je proces naar een dieper level.
In deze unieke 'Time to heal' training benaderen we trauma op een brede, spirituele en toch praktische manier. Ervaringsdeskundigen én ervaren trauma yoga teacher Nadia Dala en trauma coach Wendy Donckers brengen een mooie mix van eeuwenoude yogafilosofie en modern traumawerk, in een heerlijk rustgevend en uitnodigend kader: de sacred space van de FLOW yogazaal in het Sterckshof kasteel.

Op het programma:
° Restorative yoga - zacht, diep stretchen en helen
° Ademwerk - het centrale zenuwstelsel ontspannen
° Somatische oefeningen - uit je hoofd, in je lijf zakken
° Relaxatietechnieken - je hele systeem diep ontspannen
° Conscious movement - je energie zacht in beweging brengen
° Journaling - je beperkende gedachten loslaten, dromen vorm geven
° Bodyscan - het zelfhelende vermogen van je lichaam in gang zetten

Reserveringen

This class reservation cannot be cancelled once booked!

Training 'Time to heal' (Ticket)

Prijs per les

€ 99,00

Omvat BTW: € 5,60

Meld je aan om een plek in deze les te reserveren.

Aanmelden Account aanmaken
loading...