FLOW yoga & welzijn

Full moon Ecstatic dance
met Wendy & Julie

maart 7 (dinsdag)
om 20:00

Lengte van de les
270 minuten

Locatie
FLOW yogazaal

Beeld je in: dansen onder de volle maan in het prachtige Sterckshof kasteel! Deze Volle maan gaan we helemaal los onder het volle maanlicht. Een moment om jezelf volledig te bevrijden van de druk en diep te verbinden met jezelf, de natuur en anderen. Een prachtige, magische avond vol energie en good vibes!

Ecstatic Dance is een bewegingsreis in vrije vorm, binnen een veilige en sacred omgeving. Keywords zijn respect, authenticiteit, vrijheid, zachtheid en loslaten. Dit event is een moment en plek waar we volledig ‘in het nu’ ons unieke zelf kunnen zijn.

We starten met een diep hartopenende cacao viering, ademwerk & meditatie, live muziek & zang met Mathias (Elaisa energetic wellness) en gaan vervolgens voluit met dj Nikos (aka Feel More Than Fine). De Ecstatic dance is toegankelijk voor iedereen. 

Programma
19u30-20u Warm welkom met chill vibes
20u-21u Volle maan cacao viering
21u-22u Live muziek & mantras zingen met Mathias (Elaisa)
22u-0u Wild & free dansen met dj Nikos (aka Feel More Than Fine)

Trek gemakkelijk zittende kledij aan, waarin je vrij kan bewegen. We dansen het liefst op blote voeten of slippers. In de food & drinks stand vind je vegan bites en frisse & warme dranken. Het gehele event is alcoholvrij, eigen drank of eten is niet toegestaan.

Reserveringen

This class reservation cannot be cancelled once booked!

Sorry - deze les heeft al plaats gevonden

loading...