FLOW yoga & welzijn

Transformational breathing
met Andrea Marquet

februari 3 (vrijdag)
bij 19:30

Lengte van de les
150 minuten

Locatie
Yogastudio

Ademwerk zit wereldwijd sterk in de lift. En niet zonder reden: het wordt gezien als het beste en meest krachtige medicijn. Bovendien gratis en onbeperkt aanwezig... Transformerend ademwerk reinigt je systeem en activeert je zelfhelend vermogen. Het is wonderbaarlijk wat je lijf en geest in deze staat kunnen bereiken!

Ontdek samen met Andrea Marquet de kracht van de ademhaling, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als energetisch niveau is. In deze sessie diepwerkend, transformerend breathwork mag loskomen wat jou in de weg zit, bevrijd je jezelf en kom je bij wie jij écht bent, voorbij de façade en beperkende gedachten. Open je voor je eigen magie!

Tijdens de sessie word je begeleid door muziek, klanken, oeroude icaro’s en spiritsongs. die jouw helende reis nog meer verdiepen en aarden. Andrea begeleidt je vakkundig om in vertrouwen door dit proces te gaan en om, daar waar nodig, je ademhaling bij te sturen of wat extra healing toe te passen.

Vol passie en  vanuit haar eigen levenservaring en die van vele patiënten, geeft Andrea je de best werkende technieken mee. Jouw adem is één, misschien wel dé snelst werkende, methode om in het hier en nu te blijven.

Voor deze sessie wordt geen ervaring vereist. Niet geschikt tijdens de zwangerschap.

Reserveringen

Sorry - deze les heeft al plaats gevonden

loading...