FLOW yoga & welzijn

Basic hatha yoga
met Lins

augustus 23 (dinsdag)
bij 20:15

Lengte van de les
60 minuten

Locatie
Yogastudio

Basic hatha yoga is ideaal om te starten of na langere tijd weer in te springen. Deze zachte les draait rond beheersing over lichaam en geest en flowt door rustige poses en bewust bij jezelf komen. Je maakt kennis met enkele yogabeginselen, maar de nadruk ligt vooral op stretching. Stretching maakt je lichaam wakker en brengt energie in lichaam en geest. Het verlengt en beschermt niet alleen de spieren, ook de gewrichten worden beweeglijker en je houding verbetert. 

Samen met de relaxatieoefeningen brengt deze vorm van yoga rust, verbetert de bloedcirculatie en vermindert stress. We nemen de tijd om meditatief aan te komen en duiken door middel van de poses in ons lichaam. 

Deze rustige en toch vloeiende vorm van Hatha yoga is een middel om te onthaasten en stress te verminderen. Bij hatha yoga werken we op het zenuwstelsel, de klieren en alle belangrijke organen. Het lichaam wordt ook leniger. Hatha helpt je om eenheid te ervaren tussen twee polariteiten, om balans te ervaren tussen lichaam en geest, tussen voelen en denken, tussen jezelf en de ander. 

De lessen zijn geschikt voor jong en oud, sportief of niet. Kortom: iedereen die wil proeven van de voordelen van yoga, maar het liever wat rustiger aanpakt. Er zijn geen vervolglessen, je kan dus inspringen wanneer je wil.

Reserveringen

Sorry - deze les heeft al plaats gevonden

loading...