FLOW yoga & welzijn

Vision board workshop
met Lins

juli 3 (zondag)
bij 14:00

Lengte van de les
210 minuten

Locatie
Yogastudio

Een ideaal moment om even écht stil te staan bij je leven. Wat zijn je wensen, je verlangens? Waar wil je naartoe als persoon? Wat wil jij de komende tijd realiseren?

Wat houdt deze workshop in:
Het is fijn om over deze zaken na te denken, te fantaseren, maar hoe ga je ze concreet maken en realiseren? Hoe zet je de eerste stap? Deze workshop helpt je in eerste instantie je diepere verlangens en wensen te onderscheiden van de dingen die je op het eerste zicht ‘wil’. Je maakt een vision board, een collage van beelden en tekst die je dromen in beeld brengen. De meest levensbelangrijke zaken zullen zich op de juiste manier manifesteren, zoals liefde, gezondheid, geld en misschien wel je ware levensmissie. Je wensen worden niet alleen duidelijk, je gaat je ook omringen met de energie die nodig is om ze aan te trekken. Door wat je hart wil in een concrete vorm te gieten, het te openbaren, er in te geloven en het door te zetten, ga je het ook kunnen waarmaken.

Geef je dromen (opnieuw) een kans!

De overgang naar de zomer is een ideaal moment om te voelen en reflecteren: wat bracht de afgelopen tijd me, waar ben ik dankbaar voor, wat laat ik los? En welke intenties zet ik neer voor de komende en eventueel verdere tijd? Wat zijn mijn doelen, wat wil ik eigenlijk, waar is mijn hart klaar voor?

Het maken van een vision board is een ontspannende en inspirerende bezigheid. Je krijgt de ruimte en begeleiding om te voelen wat je hart vertelt en na te denken over je toekomst, iets waar we in het dagelijkse leven de tijd niet voor nemen. Na de workshop neem je het vision board mee naar huis en hang je het op een plek waar je dagelijks voorbij komt.

Verloop van de namiddag:
♥ We starten met een kennismaking
♥ Er volgt een geleide meditatie waar we contact gaan maken met onze verlangens, wensen, dromen!
♥ We doen een inspirerende en losmakende schrijfoefening
♥ Nadien gaan we creatief aan de slag! Je krijgt van mij een paneel en tijdschriften. Je mag zelf materialen meebrengen om toe te voegen aan het vision board
♥ Je krijgt tips & tricks om je doelen tastbaar te maken
♥ Nadien vertelt iedereen over zijn of haar vision board
♥ We sluiten de dag vredevol af met een meditatie

Reservations

Prijs per les

€ 50,00

Omvat BTW: € 8,68

Meld je aan om een plek in deze les te reserveren.

Aanmelden Account aanmaken
loading...